Bara Jag

Bara Jag

torsdag 5 januari 2012

Lyxigt värre

I eftermiddags gick Greta till hundvakten så jag njuter av att vara hundfri ikväll.Det var rena rama lyxen att slippa skynda sig hem efter jobbet, istället promenerade jag bort till ICA och handlade mat till helgen. Det är jättehärligt att slippa gå ut en sväng innan jag lägger mig, istället kan jag sitta och slöa vid datorn och sedan bara gå och lägga mig. Och imorgon bitti behöver jag inte tänka på promenad, jag kan bara ta det lugnt. Tack snälla My och Karina som gör detta möjligt!

Det här är det sista som är kvar av julen här hemmaAtt den inte är bortplockad än beror på att jag har febrilt letat efter lådan den ska ligga i. Till slut så hittade jag den bakom en massa bråte i klädkammaren och nu ska även den packas in och tas ner till källaren.

Ser ni den här lilla ängeln där vid krubban?Ibland hängde jag den högst upp i stallet så hon kunde klinga fröjdefullt i sin klocka för det nyfödda Jesus-barnet. Varje gång jag ser henne fnissar jag lite och tänker på vad sonen sa när han var liten:

- Mamma, häng upp den lilla ängeln som lyser med sin ficklampa på Jesus!

1 kommentar:

  1. Ah, vet du, tittade direkt på ängeln då jag klickade upp bilden på krubban. Påminner mig själv om min uppväxt, hade en porslinsfigur med liknande ansikte. :)
    HA HA HA HA, kul att sonen trodde det var en ficklampa! :D

    Vilket är ditt önskeresemål?

    Kram!

    SvaraRadera