Bara Jag

Bara Jag

torsdag 19 januari 2012

Brorsdotter

Jag tycker om min brorsdotter och vi gör, och har gjort, roliga saker titt som tätt.

Kommer ihåg en gång när hon skulle vara hos mig över natten, då var hon fortfarande en pyttebebis. Hon var go´och gla´ när hon kom men blev ledsnare och ledsnare ju längre dagen fortskred. Till slut var det lilla knytet totalt otröstligt och jag fick ringa till svägerskan som kom och hämtade henne.

Eller när vi var på familjekonsert i konserthallen och lyssnade på spök-symfoni. Alla i symfoniorkestern var utklädda till spöken, monster och annat otyg. Först ville hon bara sitta i famnen och vågade inte ens titta på allt det läskiga. Till slut tog nyfikenheten över och hon njöt av hela spektaklet. Och kunde stolt förkunna till sin mamma: -Jag var inte jädd!

När hon var 12-13 år och hade precis börjat sminka sig och vi pratade runt det där med smink. Varpå jag sade: -Jag är inte så van att sminka mig, jag använder nästan aldrig smink.
Tystnad och så kom det: -Ja men i din ålder behöver man ju inte vara snygg!

Så jag tycker mycket om att umgås med henne och har alltid roligt i hennes sällskap. Då är det ju extra roligt när hon tittar in när jag känner mig krasslig. Det är kul att prata bort en stund, snacka om det senaste som har hänt och riktigt umgås med varandra.
Jodåsåatt - det var kul att ses!

4 kommentarer:

 1. Våran älskade Moa <3 <3 Kram patricia!!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kramar tillbaka!

   Jag och du, stora brorsdotter, får hitta på något roligt att göra så hamnar du också här :-)

   Radera
 2. Vilken tur att jag också tycker om att umgås med dig :) vi har alltid lika lika roligt och mysigt tillsammans ! :) jag tror inte man kan ha en bättre faster som dig :) puss på dig <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur att vi har varandra! Puss på dig också

   Radera