Bara Jag

Bara Jag

fredag 13 januari 2012

Jobb och väder

Jädrar i min lilla låda vad det blåser! Det började på eftermiddagen när blåsten kom med en och annan snöby, helt plötsligt blev det kolsvart utanför jobbfönstret och det bara yrde ner snö som i en orkan. Skrämmande! När jag och jobbarkompisen gjorde sällskap hemåt så fick vi på Östra Promenaden kämpa mot vinden för att överhuvudtaget komma framåt. På Nya Rådstugugatan hade vi vinden i ryggen och den bokstavligen blåste oss framåt, hade varit skönt att hålla i något för att känna sig stabilare.

Det blåser så mycket att bönderna klagar på att hönorna lägger samma ägg både två och tre gånger.

Greta gillar inte blåst så hon gick utanför dörren, över gatan och kissade i gräset vid gång- och cykelvägen sedan ville hon hem. När jag försökte få med henne på en lite längre runda så satte hon sig ner och talade om att hon inte skulle röra sig ur fläcken. Så då gick vi in.

Tänkte visa er några bilder från jobbet, här sitter jag hela dagarna, jag sitter vid ett fönster och det är skönt att kunna se ut. Eftersom vårt rum är på markplan så går det förbi en och annan människa, en del kikar in på mig och det tycker jag är okej. Bakom skärmen sitter min jobbarkompis Åsa, bredvid henne sitter en annan Åsa, bredvid mig sitter Lena och det är hon som tagit kortet


Så här ser mitt skrivbord utDet finns de som propagerar för ett rent, snyggt och organiserat skrivbord - jag är inte en av dem. Det ligger papper och grejer på bordet, det är inte oordning för mig, jag vet precis var jag hittar allt. Har till och med hört vissa säga att tillståndet på ens skrivbord  speglar tillståndet i ens huvud, detta sagt med undertonen att ett rörigt skrivbord är en styggelse. Då undrar jag: hur är tillståndet i huvudet på den som har ett tomt skrivbord?

1 kommentar:

  1. Vad roligt att se hur du sitter numera. :)
    Gash, det är snart fyra år sedan jag slutade hos er. Tiden flyger!

    Kram

    SvaraRadera