Bara Jag

Bara Jag

tisdag 7 februari 2012

Arbetsgrupp

Idag har jag inte svarat på ett enda kundsamtal, har istället varit involverad i en arbetsgrupp med uppgift att minska returposten. Eon skickar ju ut ett antal fakturor - till stor förtret för kunderna - även andra brev och viktiga papper går iväg. Tyvärr når inte alla försändelser kunden utan kommer i retur till oss och det är de returerna som vi ska försöka minska. Så idag var två kollegor från Malmö nere hos oss och så sju stycken från kundservice i Norrköping, tillsammans slog vi våra kloka huvuden ihop, gned geniknölarna och spånade på olika lösningar. Det var jättekul! Vi är inte på långa vägar klara men har fått en del att bita i och en del förbättringar som vi ska titta närmare på. Ser fram emot att jobba med detta under åretLjuset är på väg tillbaka, idag märktes det tydligt, det var inte alls mörkt när jag klev ut från jobbet klockan 16:30. Så härligt det känns att gå mot ljusare tider! Dessutom verkar kylan släppa taget om Norrköping, det är bara -5 grader idag.

Direkt efter jobbet var jag en sväng till Apoteket och till "posten" för att hämta ett paket. När jag sedan sneddade över Rådhustorget så mötte jag lilla brorsdottern och Greta, tillsammans tog vi en promenad på en halvtimme och njöt av att röra på oss efter att ha suttit stilla en hel dag. Det är mycket roligare att traska runt när man har sällskap och kan prata och skvallra.

Vad hämtade jag väl på posten då? Jo, en sådan här

Keel's Simple Diary Volume Two (pink): The Ladybug Edition   

Så här ser det ut inuti

Jag tycker att det är roligt att skriva dagbok men ofta känns det ändå jobbigt att skriva, jag vet inte vad jag ska skriva och ofta tycker jag att jag borde skriva mycket text. Den här dagboken gör det väldigt lätt för mig, det är bara att fylla i, välja mellan olika alternativ och/eller kryssa i vad som passar bäst. Den verkar jätterolig och jag återkommer när jag har skrivit i den under en tid.

Vill ni titta på en eller kanske till och med beställa en, så finns den här, tips om dagboken fick jag hos Viola Vamp, tack Vampen.

1 kommentar: